Zaštita od zračenja

Opće je poznato da se negativna zračenja nalaze svuda oko nas, tako da smo svakodnevno izloženi zračenju od strane mnoštva izvora što uzrokuje različite bolesti i zdravstvene poremećaje. Zračenja slabe organizam i čine ga podložnim oboljenjima. Magneti dokazano smanjuju djelovanje štetnih zračenja na ljudsko tijelo ( zračenja vodenih tokova, tehnička zračenja i svemirska zračenja ).

Magnetoterapija je metoda nadopune tijela prirodnim magnetizmom koji nam je neophodan za očuvanje zdravlja. Terapeutski učinak magneta poznat je već stoljećima, a terapija magnetnim poljem je najstarija prirodna terapija. Magnetoterapija je prirodna metoda koja se koristi za uklanjanje bolova, vraćanje energije i poboljšanje kvalitete spavanja. Ima široku primjenu u fizikalnoj medicini, a prednost je što ima malo kontraindikacija.

Djelotvornost magnetoterapije je dokazana i na kroničnim ili težim poremećajima koje ublažava ili potpuno uklanja što ovisi o pojedincu, a svaka terapija magnetima zahtjeva individualni pristup.

Osim magnetoterapije možemo Vam ponuditi i terapiju kristalima. Kristaloterapija se provodi specijalnom mješavinom  od najmanje 10 vrsta kristala od kojih svaki kristal zrači svojom frekvencijom, a smješteni su unutar 5 traka koje su raspoređene duž cijele štep deke. Takva kombinacija različitih frekvencija utječe vrlo povoljno na fizičko i energetsko tijelo živih bića te se preporučuje svima kako bi poboljšali svoje zdravstveno stanje. Ova posebna smjesa kristala stimulira imunološki sustav te time osnažuje organizam da se sam bori protiv bolesti i uzročnika bolesti.

Također u ponudi imamo i specijalnu Carbon tkaninu kao i dodatnu terapiju uzemljenjem.

Našim tijelom teče bioelektricitet  koji daje energiju svim našim organima kako bi funkcionirali ispravno i uravnoteženo. Uzemljivanje je kontakt s prirodnom električnom energijom Zemljine površine te smanjuje razinu stresa, poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sustava, smanjuje utjecaj štetnih elektromagnetskih polja, ubrzava oporavak nakon bolesti i ozljeda i poboljšava kvalitetu sna.

U našoj ponudi imamo specijalne plahte, jastuke, sjedalice i štep deke koje mogu objediniti sve vrste terapija ili samo terapiju prema Vašem individualnom odabiru. Dostupne su sve dimenzije prema zahtjevu kupca.