Nadlošci i štep deke

Nadlošci

Budući se madrac ne može oprati, u njemu se uslijed svakodnevnog korištenja stvaraju prljavština i grinje koje mogu uzrokovati zdravstvene tegobe kod ljudi, osobito osjetljivih osoba i djece.

Nadložak ili štep deka služi kao zaštita za madrac i povećava njegovu dugotrajnost te čini ležaj mekanijim i udobnijim, a ujedno štiti madrac od prljanja i neugodnih mirisa. Prozračan je i prilagođava se pritisku tijela pa se ukupna udobnost ležaja višestruko povećava.

Svi naši nadlošci imaju gume na sva četiri ugla koje omogućuju jednostavno pričvršćivanje.

Štep deke

Štep deka izrađena od super mekane streč tkanine iz vrlo finih i specijalno dorađenih vlakana. Jednostavna je za održavanje jer je nije potrebno glačati. Preporučuje se korištenje tekućih detergenata za pranje osjetljive tkanine. Tkanina od soft mikrovlakana je protkana brojnim vidljivim i nevidljivim porama pa pruža izuzetnu mekoću i ugodnost za kožu, elastična je i savršeno se prilagođava konturama tijela.

Aloe vera i Silver soft

Ova štep deka je izrađena od specijalne elastične tkanine koja sadrži esenciju Aloe Vere i ione srebra. Uslijed reakcije na tjelesnu toplinu oslobađaju se blagotvorni sastojci Aloe Vere i počinje njihovo ljekovito protuupalno djelovanje koje ima antistresni i smirujući učinak na kožu.

Ioni srebra isprepleteni u ovu tkaninu imaju prirodne antialergijske i antibakterijske osobine čiji pozitivni efekti ostaju djelotvorni i poslije višekratnog pranja.