Jastuci

Klasični i ukrasni jastuci.

Jastuci su izrađeni od  100% pamučne tkanine od finih vlakana izdržljive kvalitete.

Punilo je antialergijsko i antiastmatično.

Ekskluzivni jastuci s podesivom visinom

Jastuci s kuglicama s mogućnošću regulacije debljine

Jastuci su izrađeni od 100% pamučne tkanine ugodno mekane za kožu.

Punilo se sastoji od šupljih, bijelih, silikoniziranih mekanih kuglica koje daju jastuku prirodnu prozračnost. Zbog tako specifično oblikovanog punila (kuglica), ovi jastuci su posebno dugotrajni i otporni na slijeganje.

Jastuci imaju patentni zatvarač i lijevak koji omogućuje vađenje viška punila te podešavanje debljine i tvrdoće jastuka prema individualnim potrebama svakog korisnika. Jastuci su prikladni i za alergične i osjetljive osobe jer je punilo antialergijsko i antiasmatično.

Memory jastuci

Memory jastuk napravljen je od elastične memorijske pjene osjetljive na toplinu i težinu ljudskog tijela. Sadrži mikro zračne komore koje ga čine prozračnim i mekanim. Ovaj jastuk se može savijati, gužvati, zarolati, a on će se uvijek vratiti u svoj prvotni položaj. Zbog elastičnosti memorijske pjene, jastuk se tijekom spavanja neće spljoštiti, a anatomska forma jastuka oblikovati će se prema konturama vaše glave i vrata te pratiti zakrivljenost kralježnice, pružajući savršenu potporu vratnim i ramenim mišićima.

Banana jastuci

Služi kao podrška umornim i bolnim leđima, a također i kao valjak za natečene noge. Savršen je za trudnice, mame i bebe te služi kao podrška pri hranjenju bebe, a kasnije i kao sigurna igraonica za dijete te za učenje sjedenja.

Dolazi u dvije veličine: S (30×115 cm) i L (35×180 cm).

Anatomski jastuci

Ovi jastuci su anatomski oblikovani pa pružaju udoban oslonac za vrat i glavu te ispravan položaj pri spavanju što poboljšava cirkulaciju i smanjuje pritisak u vratnoj kralježnici te osigurava postizanje kvalitetnog i osvježavajućeg sna.

Jastuci su prikladani i za alergične i osjetljive osobe. Uz svaki jastuk dolazi i posebna odgovarajuća navlaka.

Anatomski jastuk s 3 podesiva polja

Anatomski jastuk s 3 podesiva polja dizajniran je tako da podupire vrat i umanjuje bolove u predjelu vratne kralježnice nastale uslijed korištenja neodgovarajućeg jastuka.

Anatomski jastuk s valjkom – protiv hrkanja

Hrkanje nije smiješno, pogotovo ne onima koji zbog toga noćima ne spavaju. Hrkanje može dovesti do ozbiljnih poremećaja u radu srca, povišenja krvnog tlaka, moždanog udara, ali i psihičkih smetnji, smetnji koncentracije, ponašanja i razdražljivosti, te ga se ne smije podcjenjivati.

Ovaj anatomski jastuk ima posebno oblikovan valjak koji pruža udoban oslonac za vrat te omogućuje ispravan položaj glave pri spavanju što poboljšava cirkulaciju u vratu i smanjuje zapreke strujanju zraka (udahu i izdahu) te tako smanjuje hrkanje.

Anatomski jastuk s prošivenom sredinom

Ovi anatomski oblikovani jastuci idealni su za one koji spavaju na boku ili leđima. Prošivena sredina predstavlja mekani dio jastuka koji je prilagođen obliku glave i omogućuje da se glava udobno ugnijezdi i opusti prilikom spavanja.

Anatomski putni jastuk

Putni jastuk služi kao dodatna potpora za vrat. Preporučuje se koristiti prilikom putovanja automobilom, vlakom ili avionom kao i kod dugotrajnog sjedenja. Oblik ovog jastuka podržava vrat te omogućuje pravilan položaj vratnog dijela kralježnice, opušta i uklanja bolove u vratu.

 

Jastuk valjak za rehabilitaciju

Stavljajući valjak ispod vrata, donjeg dijela leđa ili koljena, dopuštamo kralježnici da zauzme udoban
položaj i relaksira se. Jastuk služi kao pomoć pri postoperativnom oporavku.