Za djecu

Prvi jastuk - Baby

Prvi jastuk za Vašu bebu! Mekano punjenje prošiveno na poseban način koji bebi i mališanu pruža udobnost tijekom spavanja.

Jastuk rolice

Rolice osiguravaju pravilan položaj za spavanje bebe na boku. Služe za siguran san djeteta i istovremeni bezbrižni san roditelja je  onemogućuju prevrtanje bebe na leđa ili trbuh. Kod grčeva rolica utopljava bebin trbuščić.

Banana jastuk

Služi kao podrška umornim i bolnim leđima, a također i kao valjak za natečene noge. Savršen je za trudnice, mame i bebe te služi kao podrška pri hranjenju bebe, a kasnije i kao sigurna igraonica za dijete te za učenje sjedenja.

Dolazi u dvije veličine: S (30×115 cm) i L (35×180 cm).

Vodonepropusna plahta

Gornja strana je od 100% pamučnog, mekanog frotira, a donja od poliuretanskog sloja koji daje svojstvo vodonepropusnosti i sprečava otjecanje tekućine na madrac. Plahta ima 4 elastične trake na uglovima koje omogućuju njezino jednostavno pričvršćivanje za madrac.

Pamučni popluni i prekrivači

Potpuno prirodni materijali omogućit će vašem djetetu zdrav i opuštajući san. Vanjski ovitak i punilo od 100% pamuka stvaraju svježu i ugodnu klimu za spavanje. Ovi popluni su pogodni za djecu s osjetljivom kožom. Ugodni na dodir,lagani i prozračni. Neka vaš mališan spava u zagrljaju prirodne mekoće!